Leica BLK360 Imaging Laser Scanner

Omschrijving
Niet op voorraad
SKU
LeicaBLK360ImagingLaserScannerG2

Deskundig aankoopadvies en begeleiding.

Demonstraties meetinstrumenten op locatie.

Groot aanbod van gebruikte instrumenten (Used Instruments).

Kalibraties en reparaties van alle meetinstrumenten!

Technische ondersteunig en advies ook na uw aankoop.

De nieuwe Leica BLK360 is een hoog -end beeldvormende laserscanner. Door op de knop te drukken, kan de gebruiker in slechts twintig seconden een uitgebreide scan scannen, wat vijf keer sneller is dan de BLK360 -generatie 1.

BLK360 Imaging Laser Scanner

BLK360 Imaging Instrument Laser Scanner De vier scans zijn ingesteld in 7, 13, 30 of 75 seconden om gegevens op te nemen met 680.000 punten per seconde Rijk beeld met 5 stappen van HDR High Dynamic Range (HDR) Klein en licht, de grootte is 155x80 mm, de batterij van het apparaat weegt slechts 850 gram 5 keer sneller dan BLK360 G1, de G1 duurt 20 seconden om te scannen. Visual Inertial System (VIS) Automatisch geregistreerde scan ter plaatse Snelle gegevensoverdracht via USB-C en WiFi

Gebruikers kunnen de Leica Cyclone Field 360 mobiele applicaties gebruiken om het apparaat te bedienen, waardoor het scannen van vooraf geregistreerde scanning van iPad of definitieve projectgegevens via Fish and Streaming -afbeeldingen om het Cyclone Register 360 of Cyclone Register 360 (BLK -editie) te krijgen. In de automatische workflow van de twee software vereenvoudigt de nieuwe BLK360 de realistische opname aanzienlijk.

 • Met de nieuwe BLK360 kunt u ook eenvoudig gegevens in uw favoriete software krijgen en uw scan delen met anderen. Upload de gegevens rechtstreeks naar HXDR en converteer deze automatisch naar OBJ- en cloud -gebaseerde visualisatie, zodat andere gegevens ook kunnen worden gebruikt en gedownload kunnen worden met uw gegevens. Verordening van uw gegevens naar Leica Cyclone om 360 te registreren of naar de E57 te exporteren via USB-C of WLAN om de BIM-workflow te scannen.
 • Ingenieuze HDR -afbeelding BLK360's vier 13 miljoen pixels hoge kwaliteit en 5 -step HDR -beeldvorming van camera Alle details worden opgenomen in uitdagende lichtomstandigheden en omgevingen om mensen aan te trekken om mensen aan te trekken.
 • Visscansysteem Leica Geosystems Visual Inertial System (VIS) -technologie kan worden gebruikt op onze RTC360 -scanner. Het is nu gebouwd in de nieuwe BLK360, die automatisch uw scan kan combineren. Elke scan die u uitvoert, wordt gecombineerd met de vorige scannen ter plaatse, dus u besteedt minder tijd om gegevens uit te lijnen en meer tijd over te laten om waardevolle resultaten te verkrijgen.
 • Superscan De LIDAR -sensor in de nieuwe BLK360 legt de puntwolk vast met een snelheid van 680.000 punten per seconde, voltooit de scan met sferische afbeeldingen in 20 seconden en heeft een flexibele scaninstelling om ervoor te zorgen dat u alles opneemt en alles nodig heeft wat u nodig hebt.

  Snelle gegevensoverdracht De USB-C-poort op de BLK360 biedt u de snelheid van transmissiegegevens, 9 keer sneller dan BLK360 G1. Zonder op WLAN te vertrouwen, profiteert u van snelle en stabiele gegevensoverdracht.

  Upload naar HXDR Net als BLK2GO, BLK2FLY en BLK ARC zijn de nieuwe BLK360 en HXDR (HXDR) rechtstreeks aangesloten. HXDR is de cloud -gebaseerde opslag-, visualisatie- en samenwerkingsplatform van Hexagon voor echte opname- en ruimtegegevens. De scan wordt geüpload naar HXDR om een eenvoudige cloudopslag te verkrijgen, inclusief elk E57 -bestand, of rechtstreeks van de compatibele Leica BLK -scanner.

  Download de app!

  U kunt de Cyclone Field 360 Mobile Device -applicatie gratis downloaden. Effectief Whirlwind Register, Whirlwind Register 360 of Cyclone Register 360 (BLK Edition) vergunning kan Cyclone Field 360 activeren. Download de Cyclone Field 360 -applicatie in de App Store en Google Play.

Meer informatie
Offerte knop Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leica BLK360 Imaging Laser Scanner

Levering

Levertijden:

Bestellingen geplaatst voor 12:00 uur, volgende werkdag geleverd indien voorradig:

Maandag - vrijdag: de volgende werkdag

Zaterdag - zondag: dinsdag

Verzendkosten:

Binnen Nederland: €9,00 transportkosten bij bestellingen onder €350,00 (excl. btw).
Afwijkende vrachtkosten door spoedzendingen of gewicht en/of formaat worden doorberekend aan de klant.

Gratis levering:

Gratis verzending binnen Nederland bij een bestelling vanaf €350,00 (excl. btw).
Afwijkende vrachtkosten door spoedzendingen of gewicht en/of formaat worden doorberekend aan de klant.

 

 

Geotrade levert aan particulieren en bedrijven.