Leica GS18 T

De Leica GS18T is de snelste en makkelijkst te gebruiken GNSS Smartantenne en RTK-rover, omdat u tijd bespaart doordat u de stok niet meer verticaal hoeft te houden en dus niet meer op de bel hoeft te letten.

Niet op voorraad
SKU
Leica GS18 T

Deskundig aankoopadvies en begeleiding.

Demonstraties meetinstrumenten op locatie.

Groot aanbod van gebruikte instrumenten (Used Instruments).

Kalibraties en reparaties van alle meetinstrumenten!

Technische ondersteunig en advies ook na uw aankoop.

De Leica GS18T is de snelste en makkelijkst te gebruiken GNSS Smartantenne en RTK-rover, omdat u tijd bespaart doordat u de stok niet meer verticaal hoeft te houden en dus niet meer op de bel hoeft te letten. Deze laatste innovatie met toonaangevende technologie combineert GNSS met infertiële meettechniek (IMU's). Daarmee is het de eerste effectieve oplossing met tiltcompensatie die immuun is voor magnetische storingen en waarvoor geen kalibratie nodig is.

Omdat u niet meer op de bel hoeft te letten, kunt u focussen op uw meting en veel tijd besparen ten opzichte van traditionele meetmethodes. Meet door waar dit voorheen niet ging, bijvoorbeeld door stalen hekwerken, schuin onder auto's of bij gevels. Er is geen kalibratie nodig, dus loop naar het eerste punt en start direct met meten.

Geavanceerde software


De Leica GS18 T RTK-Rover combineert naadloos met de indrukwekkende en gebruiksvriendelijke Leica Captivate software voor een prettige werkomgeving. Via de eenvoud van een aanraking beheert u moeiteloos complexe gegevens en gaat u met plezier aan uw werk. Met Leica Captivate, heeft u de diverse branches en toepassingen onder handbereik met weinig meer dan een simpele veegbeweging over het scherm, of u nu werkt met GNSS, total-stations of beide.

Oneindige mogelijkheden


Captivate zorgt voor het vastleggen en modelleren van de data in het veld en met Leica Infinity verwerkt u de gegevens als u terug bent op kantoor. Een soepele gegevensoverdracht zorgt ervoor dat het project volgens planning verloopt. Captivate en Infinity werken samen bij het koppelen van eerdere meetgegevens en het sneller en efficiënter bewerken van projectgegevens met volledige kwaliteitsrapportage.

Prijs op aanvraag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@geotrade.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leica GS18 T

Levering

Levertijden:

Bestellingen voor 12:00 uur, volgende werkdag geleverd indien voorradig:

Maandag - Vrijdag: De volgende werkdag

Zaterdag - Zondag: Dinsdag

Verzendkosten:

Bestellingen onder €350,00 (excl. BTW) dan zijn de transportkosten €9,00 (excl. BTW) in Nederland.
Afwijkende vrachtkosten door spoedzendingen of in gewicht en of formaat worden doorberekend aan de klant.

Gratis levering:

Bestelling vanaf €350,00 (excl. BTW) dan bezorgen wij gratis door heel Nederland. Afwijkende vrachtkosten door spoedzendingen of in gewicht en of formaat worden doorberekend aan de klant.

Geotrade levert aan particulieren en bedrijven.