Leica TS16 Total Station

Niet op voorraad
SKU
Leica TS16 Total Station

Deskundig aankoopadvies en begeleiding.

Demonstraties meetinstrumenten op locatie.

Groot aanbod van gebruikte instrumenten (Used Instruments).

Kalibraties en reparaties van alle meetinstrumenten!

Technische ondersteunig en advies ook na uw aankoop.

Leica Viva TS16 Total Station. De eerste zelflerende total station. Past zich voor optimale meetprestaties automatisch aan aan de omgevingscondities, zoals regen, mist, stof en zonreflecties. Herkent en negeert onbelangrijke prisma‘s en reflecties. Software, accu's, laders en andere accesoires zijn niet inbegrepen. Neem voor meer informatie of een passende aanbieding contact op met een van onze specialisten.

  • One-man total station
  • Draait op Leica Captivate software
  • Dubbelassige compensator
  • Snel een richtpunt opzoeken met PowerSearch
  • Zichtbare meetstraal met kleine spot
  • Vertrouwde apps

Gebruiksvriendelijke Captivate software:
De Leica Viva TS16 Total Station wordt geleverd met de revolutionaire Captivate software, waarmee u complexe data omtovert in de meest realistische en werkbare 3D-modellen. Met de gebruiksvriendelijke apps en vertrouwde touch screen technologie kunnen alle vormen van gemeten data en ontwerpdata in alle dimensies worden weergegeven. Leica Captivate overspant industriesegmenten en applicaties met niet veel meer dan een simpele swipe, ongeacht of u met GNSS, total stations of met beide werkt. 

Een brug tussen het veld en kantoor:
Terwijl Leica Captivate de data in het veld vastlegt en modelleert, verwerkt Leica Infinity de informatie op kantoor. Een soepele dataoverdracht garandeert dat het project op schema blijft lopen. Leica Captivate en Leica Infinity werken samen om eerdere meetdata samen te voegen en projecten sneller en efficiënter te bewerken.

Slechts één klik verwijderd van ondersteuning:
Met het Active Customer Care (ACC) programma bent u slechts één klik verwijderd van een wereldwijd netwerk van ervaren professionals die u vakkundig door elk probleem kunnen loodsen. Elimineer vertragingen door superieure technische service, voltooi projecten eerder door uitstekende adviezen en vermijd dure sitebezoeken door online service voor het rechtstreeks verzenden en ontvangen van data uit het veld. Beheers uw kosten door een op maat gemaakt Customer Care Package, wat u de gemoedsrust geeft dat u altijd en overal geholpen zult worden.Prijs op aanvraag. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@geotrade.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leica TS16 Total Station

Levering

Levertijden:

Bestellingen voor 12:00 uur, volgende werkdag geleverd indien voorradig:

Maandag - Vrijdag: De volgende werkdag

Zaterdag - Zondag: Dinsdag

Verzendkosten:

Bestellingen onder €350,00 (excl. BTW) dan zijn de transportkosten €9,00 (excl. BTW) in Nederland.
Afwijkende vrachtkosten door spoedzendingen of in gewicht en of formaat worden doorberekend aan de klant.

Gratis levering:

Bestelling vanaf €350,00 (excl. BTW) dan bezorgen wij gratis door heel Nederland. Afwijkende vrachtkosten door spoedzendingen of in gewicht en of formaat worden doorberekend aan de klant.

Geotrade levert aan particulieren en bedrijven.